Lid worden?

NBG LogoLid worden van de Noord-Hollandse Bond van Goochelaars?
Hieronder leggen wij uit wat wij van onze aankomende leden verwachten.

Een senior begint het eerste jaar als ballotant (aspirant lid). In dat jaar laat u zien dat u zichtbaar, actief en enthousiast betrokken bent bij onze vereniging. Van ballotanten verwachten wij dat zij gedurende dat jaar in elk geval negen avonden aanwezig zijn en minimaal vijf keer iets van zichzelf laten zien middels een goocheltruc. Een ballotagecommissie beoordeelt aan het eind van het jaar of u clublid kan worden van onze vereniging. Onze clubavonden voor de senioren vinden plaats op iedere derde woensdagavond van de maand. Wij openen de deuren van de locatie in Hoofddorp om 20:00 uur en starten de bijeenkomst rond 20:15 uur.

Van startende junioren wordt verwacht dat zij actief deelnemen aan het geboden programma en laten zien dat ze gebruik maken van de aanwezige expertise. Daarnaast willen wij graag vooruitgang en ontwikkeling kunnen zien. Jeugdlid ben je tot je 18e. Daarna gaat een jeugdlid automatisch door naar de senioren. Onze clubavonden voor de junioren vinden plaats op iedere tweede vrijdagavond van de maand. Wij openen de deuren van de locatie in Hoofddorp om 19:15 uur en starten de bijeenkomst rond 19:30 uur. Vanaf 22:00 kunnen de junioren weer worden opgehaald.

Heeft u interesse om lid te worden van onze vereniging?
Neem dan contact op met onze secretaris.

Hij zal u met plezier meer informatie verstrekken met betrekking tot een kennismakingsbezoek en over de lidmaatschapkosten.

Eddy Opperdoes

Telefoonnummer NBG: 023 56 40 830

E-mailadres NBG:

Correspondentie adres
Graan voor Visch 15238
2132 EC Hoofddorp

Noord-Hollandse Bond van Goochelaars