Lezing van Ferry Gerarts

Op woensdag 21 september 2016 komt goochelaar Ferry Gerarts een lezing geven op onze NBG Senioren clubavond. Ook de NBG junioren zijn deze avond van harte welkom.

Ferry Gerarts is al sinds 1983 beroepsgoochelaar en is zeker geen onbekende in de Nederlandse goochelwereld. Hij werd onderscheiden voor Comedy Magic tijdens het Wereldkampioenschap en heeft diverse nationale prijzen gewonnen, waaronder de orginaliteitstrofee. Ook heeft hij meerdere malen opgetreden tijdens de gala-avonden van het nationaal congres voor de goochelkunst.

Ferry Gerarts – Goochelaar cum fraude ®

Lezing van Ferry Gerarts
In zijn lezing zal hij trucs laten zien, die hij heeft ontwikkeld op basis van zijn instinct, waarbij het mooie is dat iedereen er in stinkt.

U hoort het al, één van de aandachtspunten is, het belang van de tekst, waarmee de goocheltruc wordt gepresenteerd. Hierbij krijgt u antwoord op de volgende vragen.

Hoe maak je de vertoning van een truc met tekst interessant voor uw publiek?

Hoe kun je met tekst het publiek misleiden en afleiden?

Hoe kun je met de tekst er voor zorgen dat het succes wordt binnen gehaald?

Ferry Gerats gaat u niet vertellen, hoe dat werkt. Nee, hij gaat u aan de hand van een gedeelte van zijn professionele repertoire laten zien, hoe dat werkt.

Bij de vertoning hiervan zal ook worden ingegaan op alle ins en outs die bij het ontwerpen en het vertonen van een truc aan de orde komen.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, hier alvast een opgave van nummers, die u kunt verwachten:

Astro Gems – waarmee u razendsnel weet te achterhalen, welk sterrenbeeld iemand heeft.
Het Paranormale Cryptogram – Een zeer komische demonstratie van gedachtenlezen
De Groesbeekse Courant – de meest praktische versie van de verscheurde en herstelde krant, waarmee u gegarandeerd de lachers op uw hand krijgt.
Orgasme van Verbazing – is een nummer dat u zeker niet wilt missen.

Noord-Hollandse Bond van Goochelaars